Szkoły ETE im. Alberta Schweitzera

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Jadłospis
 

DATA

JADŁOSPIS

poniedziałek

18.12.2017

ZUPA: krupnik na wywarze mięsnym z jarzynką i ziemniakami

II DANIE: naleśniki z kremem czekoladowym, cząstki owoców

wtorek

 19.12.2017

ZUPA: grysikowa na wywarze drobiowym z jarzynką

II DANIE: paluszki drobiowe panierowane, ziemniaki, surówka z marchwi i jabłka

środa

20.12.2017

ZUPA: brokułowa na wywarze drobiowo – jarzynowym z ryżem

II DANIE: zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym drobiowo – wieprzowym, warzywami, sosem pomidorowym i żółtym serem

czwartek

 21.12.2017

ZUPA: barszczyk czerwony na wywarze drobiowo – warzywnym z uszkami

II DANIE: filet rybny smażony, ziemniaki, kapusta kiszona zasmażana

piątek

22.12.2017

ZUPA: zupa pomidorowa na wywarze drobiowo – jarzynowym z makaronem, zabielana śmietaną 9% 

II DANIE: jajko sadzone, ziemniaki, marchewka z groszkiem lub kalafior z bułką tartą

 

ZUPA+ II DANIE: 

 

zupa - 300 ml
danie jednogarnkowe - 300g
mięso, ryba - 100g
sos - 70 ml
ziemniaki, ryż, kasza -  170 g-200 g 
surówka - 100 g 
 





















 


Licznik odwiedzin

Dzisiaj17
Wszystkie233524

Currently are 11 guests online

Do końca roku szkolnego pozostało
...

Nasze projekty

tutoring

DZIM

 

 tataWete

AKCJE 

REK-PÓŁKLONI

logo-konkursowe

logo turniej pilki noznej 1 

 turniej zbijakaj

ikona-mini-karuzeli